Post by tanglosthedevba on Feb 16, 2022 18:45:46 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Tomb of the Mask ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Tomb of the Mask IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ drahokamy generátoru kódů ▞▞▞
▞▞▞ Tomb of the Mask 2022 version ▞▞▞
Tomb Raider II + The Golden Mask - PC DIGITAL (1384756). Hra na PC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: akční a adventura Tomb Raider II + Th...
Je to super hra ale měli by jste ještě Tomb of the Mask 3 udělat díky za vaši pozornost
Tomb of the Mask Acción sry
... Raider: Legenda o Medusině masce (Tomb Raider: Saga of the Medusa Mask) ... aby to bylo zábavné, aby to bylo akční a aby byla Lara sexy.
MILUJU tuto hru, ale je MNOHEM TĚŽŠÍ a já jsem uvízl na úrovni 52
Je to dobré, ale příliš mnoho přidává
Tato hra je tak zábavná, ale po chvíli začne nudit 😁😁😁😒😒
Nekonečné reklamy.
jako je to hra a moc mě baví a jelikož jsem už v 33mm levelu tak jsem stejně jako docela i spokojená takže mě tahle hra baví a určitě si stáhnout
Rockers Aquablitz Dr. Panda Farm Toastellia Adam and Eve Go 2 Tomb Runner ... Home Let's Go Fishing Pandemic Mask Decoration Princesses From Rebel To Preppy
Má potenciál, ale když vám po každém odehraném levelu platí reklama do ksichtu tak to fakt příjemný není...
Miluji tuto hru, je to klasika a velmi nostalgická. Hra však každou chvíli přestane fungovat. Jako, teď nemůžu pohnout postavou, ať tahám prstem jakkoli silně. Stále mohu aktivovat štít, i když nechci. Takže jsem uvízl na jednom místě, což dělá z arkádového režimu noční můru. Nejprve jsem si myslel, že je to problém na mé straně, ale po další kontrole a mnoha dalších událostech se zdá, že je to jen chyba ve hře. Myslíte, že to můžete nějak opravit? Dík!
DURecorderToto je moje video zaznamenané pomocí aplikace DU Recorder. která umožňuje záznam ...
Tato hra je ve skutečnosti skvělá Mám mnoho úrovní, ale má mnoho reklam, ale je v pořádku Líbí se mi tato hra Je mi 10 let Tuto hru právě hraji moc miluji tuto hru Mám mnoho her je to taková, ale tato hra se mi líbí Tuhle hru hraju pořád, nepotřebuji reklamy, ale moc ti děkuji ❤️❤️😁😁😁😍🥰
je to dobrá hra ale za peníze
Je to pěkné a líbí se mi hudba a dávám tomu 300 z 500, opravdu doufám, že udělají druhou hru
Reklama reklama reklama
Tohle je hodně dobrá hra a připomíná mi první hry a nemá reklamy! (Jenom někdy) dávám 5 hvězd 100% doporučuji
Je to opravdu zábavné hrát I havent been lagging čarodějnice je VELMI dobrá. Zábavné hraní offline!
Přidejte další úrovně prosím Děkuji vám za přidání dalších úrovní <3 Toto je zdaleka nejlepší hra na telefon, jakou jsem kdy v životě hrál
Chainmonsters Alpha - Apk AMP
Velmi cool hra!!!!! Fáze jsou samozřejmě s pohybem obtížnější, ale nikdy to nepřestane být zajímavé
Je super. Ale naštve,a vše je za peníze a reklamy nebo na čas.
Moc dobrá hra
Upřímně opravdu zábavná hra, jediným problémem je množství reklam. Nepodařilo se? Podívejte se na video a zkuste to znovu. nechceš? Prostě odejděte a otevřete stejnou misi znovu, ALE budete muset znovu sledovat jinou reklamu. Přestaňte s tím! Ničí to lidem zážitek při hraní vaší hry. KDYŽ TO VŠECHNO HRAJÍ!
Tomb Raider: Anniversary Steam CD Key | G2PLAY.NET
Dobře, původně jsem tomu dal 4 hvězdičky, protože nemám rád hady, ale vyskakovací reklamy jsou hrozné, vyskakují z ničeho nic a obvykle vás přimějí stisknout tlačítko „koupit“. Neustále musíte sledovat reklamu na všechno, abyste dostali život, před a po hře, když vstoupíte do hry, za truhlu! Někdy během hry, navzdory tomu, je to zábavná hra.
Na mnoho reklam do té míry, že sotva můžete hrát.
Ach můj bože reklamy.. Tohle byla moje bazolutně OBLÍBENÁ hra od té doby, co jsem ten den provozoval svůj Samsung Galaxy S6. Aplikace získává 5 hvězdiček za hratelnost. Ale v nejlepším případě JEDNA HVĚZDA za reklamy. Celkově. Dvě hvězdy. Je to moje oblíbená hra, znovu vážně - reklamy. Vyskakovací reklama po každé úrovni. Objevovalo se znovu a znovu, dokud jsem nekoupil 0,99 $ bez reklam. I PO nákupu bez reklam. Stále existují neustálá vyskakovací okna a upozornění, abyste získali mince nebo další životy nebo truhly sledováním videí. Sakra reklamy.
Hra je dostatečně zábavná. hra je jednoduchá a plynulá, ke hraní této hry není potřeba mnoho přemýšlení a všechny úrovně jsou poměrně snadné. Ale ty reklamy. Ach ty reklamy. Když musím při hraní hry vypnout wifi, abych unikl mučení reklam, je to problém. Po každé úrovni je reklama. Každý. Singl. Jeden. Ztratili jste úroveň po dvou sekundách? Dejte si inzerát! A Hádej co? Je to totéž, co jste sledovali před dvěma sekundami! Můj další problém je „energie“. Nic nenávidím víc než to, že musím čekat, až hra chytne dech. Pokud prohrajete třikrát, máte na další půlhodinu SOL. Co je to za hru? A ano, můžete získat neomezenou energii. Za deset zatracených dolarů týdně! Kdo proboha utratí deset dolarů týdně za takovou hru? Chápu, že vývojáři musí na svých aplikacích vydělávat peníze. Dělám. Ale tito vývojáři jsou prostě chamtiví.
Tato hra je v pořádku, protože nápad a hratelnost je v pořádku, jedna věc je špatná, když když požádáte o zdvojení svých coinů a nechcete, aby vás to donutilo sledovat přidání, další věc, která se mi nelíbí, je množství kolikrát můžete hrát.
Kde jsou nové levely?? Už čekám 1 rok (a to si nedělám srandu) na nové levly a jako?
Tomb of the Mask Acción alql
Za tak krátkou dobu jsem neviděl tolik reklam. Hráno 10 minut a odinstalováno, protože se to nedá vydržet
Cooking Talent - Restaurant fever સ્ટ્રેટેજી wkv
Jsem lvl 470, hra končí lvl 500. Po lvl 430 je lvl velmi velká, je to jako bludiště. Také prosím zkraťte čas na život. Celkově dobrá hra a čekám na další lvl
Tomb of the Mask Laga mvli
Ani do prvního levlu mě nepustila
Hra je dobrá, ale je tu tolik problémů s reklamami, které platíte za reklamy, které stále nejdou, nehrajte, pokud nenávidíte reklamy
Stále náhodně padá
Novoroční akce – aplikace a hry - Microsoft Store
je to dobrá hra,ale seká se to
Jo ale jak jsem psala znovu tak tam skočí reklama
Tato hra je tak špatná hra, proč byste do této hry vkládali život je to ta nejhorší hra, kterou už nikdy nebudu stahovat
JÁ JSEM TUTO HRU MNELA 2 DNY A DOSTALA JSEM SE AŽ DO100 KOLA TAKŽE SUPER
je to úžasná hra jenom škoda že už jsem to dokončila nemůžu se dočkat dalších levelů😁❤️👍👍
Stýhle hry MÁM TOTÁLNÍ RAGE! 😠😡🤬💥💢🔥SNAD TA NEJHORŠÍ HRA NA SVĚTĚ!
Je to dobrá hra, ale energetický systém je hrozný. Získáte pouze pět životů, a pokud o ně přijdete, musíte buď sledovat reklamy, nebo čekat přes půl hodiny jen na jeden. Dělá celkový zážitek méně příjemným, protože pokud zemřete příliš často, skončíte hraním na x množství času.